Over

Betamedics Private Healthcare is een vastgoed onderdeel van de onderneming Betamedics. Hierbij willen de zaakvoerders een alternatief bieden voor standaardconsultaties in het ziekenhuis.

Wij geloven sterk in de meerwaarde van privé consultaties, zowel voor de geneesheer-specialist als voor de patiënt. De kosten voor de uitbouw van een eigen privépraktijk zijn niet min. Niet alle specialisten willen daarbij een gedeelte van de eigen woning ombouwen tot praktijkruimte. Als gevolg gaan ze op zoek naar locaties in hun directe omgeving. Die zijn echter schaars, vaak niet helemaal op maat, slecht uitgerust of prijzig.

Heel wat specialisten willen hun stek in het ziekenhuis behouden. Dit is vanzelfsprekend. De voordelen van het werken in een hooggespecialiseerde omgeving met goed opgeleide mensen spreken voor zich. Het onoverzichtelijke financiële beleid van de ziekenhuizen zorgt echter voor veel onvrede.

Daarom kiezen specialisten steeds vaker voor de ideale tussenweg: een professionele privépraktijk in combinatie met een vaste stek in het ziekenhuis.

Betamedics wil hier aan tegemoet komen en ontwikkelde een formule op maat voor specialisten.
Wij bieden specialisten de mogelijkheid praktijkruimtes te huren in kleinere tijdseenheden.
Wij voorzien daarbij een all in formule.

De praktijkruimtes bevinden zich in het nagelnieuwe Betamedics Medisch Centrum in Roeselare. Ze zijn esthetisch ingericht en voorzien van alle medische materiaal die bij uw specialisme horen. Naast de basis- en comfortvoorzieningen, bieden wij ook heel wat diensten. Hebt u vervolgens nog niet alles wat u wil, of zoekt u nog specifieke zaken, dan kan u tijdens de kantooruren bij onze secretaresse terecht. Zij ontvangt tevens op een vriendelijke en professionele manier uw patiënten.

Het Betamedics Medisch Centrum is vlot bereikbaar (vlakbij AZ Delta te Roeselare) en bevindt zich in een groene omgeving.

Onze belangrijkste troef houden we voor het laatst. Wij bieden artsen rental packages waarin alle kosten begrepen zitten. Wij delen u dus per gereserveerde datum de huurprijs mee. Dat betekent achteraf geen verrassingen of onverwachte kosten meer!  

 

Maak een afspraak