Voor medische professionals en organisaties die op zoek zijn naar flexibele ruimtes

Een professioneel alternatief voor standaardconsultaties in het ziekenhuis.

Betamedics onthaal

Waarom Private Healthcare?

Het is een trend die al langer is ingezet: medische professionals die kiezen voor een eigen privépraktijk.
Dat is ook logisch, gezien de vele voordelen en grote meerwaarde voor zowel de patiënt als de organisatie of arts.

Al is het niet zo evident… 

De kosten voor de uitbouw van een eigen privépraktijk zijn niet min. Niet alle specialisten willen daarbij een gedeelte van de eigen woning ombouwen tot praktijkruimte. Als gevolg gaan ze op zoek naar locaties in hun directe omgeving. Die zijn echter schaars, vaak niet helemaal op maat of slecht uitgerust. 

Daarom kiezen specialisten en organisaties steeds vaker voor een andere oplossing: een professionele privépraktijk met flexibele huuropties. 

Ook vrijblijvend informeren?

Een moderne oplossing voor de noden van vandaag

Wij bieden specialisten de mogelijkheid praktijkruimtes te huren in kleinere tijdseenheden. Wij voorzien daarbij een all in formule. Wij bieden artsen rental packages of huurformules waarin alle kosten begrepen zitten. Wij delen u dus per gereserveerde datum de huurprijs mee. Dat betekent achteraf geen verrassingen of onverwachte kosten!

Contact
Betamedics Private Healthcare

Zeer vlot bereikbare locatie en een nagelnieuw centrum

De praktijkruimtes bevinden zich in Roeselare vlakbij AZ Delta en in een groene omgeving.. Ze zijn esthetisch ingericht en voorzien van alle medische materiaal die bij uw specialisme horen. Naast de basis- en comfortvoorzieningen, bieden wij ook heel wat diensten. heeft u vervolgens nog niet alles wat u wil, of zoekt u nog specifieke zaken, dan kan u tijdens de kantooruren bij onze secretaresse terecht. Zij ontvangt tevens op een vriendelijke en professionele manier uw patiënten.

Contact

Contact

Aarzel niets om ons te contacteren. We geven graag een rondleiding of maken graag een vrijblijvend voorstel voor u op.