Een eigen consultatieruimte huren als plastische chirurg

Bij Betamedics bieden we de ideale oplossing voor plastische chirurgen die op zoek zijn naar een professionele, private consultatieruimte. Onze medische praktijkruimtes zijn ontworpen om een rustgevende omgeving te bieden waarin u uw patiënten in alle comfort en privacy kunt ontvangen. Bovendien zijn al onze praktijkruimtes uitgerust met de nodige medische apparatuur, en bieden wij verschillende huuropties aan die volledig aan uw behoeften voldoen.

Wanneer u kiest voor een medische praktijkruimte bij Betamedics, hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten. Onze aantrekkelijke rental packages omvatten alle kosten, inclusief diensten zoals secretariaat, IT support en vergaderzalen. Daarnaast bieden wij u ook flexibele huuropties aan, zodat u de ruimte kunt huren op een manier die perfect past bij uw unieke situatie. Kies voor Betamedics en creëer een professionele omgeving voor uw patiënten die voldoet aan al uw wensen als plastische chirurg.

(lees verder onder de foto)

Betamedics kabinet

Uw eigen praktijkruimte als plastische chirurg – troeven en voordelen:

  • Een esthetisch ingerichte ruimte met alle nodige medische apparatuur voor uw specialisatie
  • Extra diensten zoals secretariaat, internet, schoonmaak, beveiliging, dranken voor patiënten en onderhoud om u te ontzorgen
  • Gelegen in een groene omgeving in de buurt van het AZ Delta te Roeselare, gemakkelijk bereikbaar
  • All-inclusive prijzen zonder verborgen kosten
  • Een professionele en moderne omgeving die uitnodigt tot behandelingen
  • Mogelijkheid tot netwerken met andere medische specialiteiten

Waarom kiezen voor een eigen praktijkruimte als plastische chirurg?

Als plastisch chirurg weet u dat esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Daarom is het belangrijk om uw eigen praktijkruimte te hebben die voldoet aan uw eisen en die van uw patiënten. Onze ruimtes zijn ontworpen met uw specialisatie in gedachten en voorzien van alle nodige medische apparatuur. Bovendien bieden wij een volledige servicepakket, inclusief secretariaat, internet en onderhoud, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten.

Met een eigen praktijkruimte krijgt u ook de mogelijkheid om een professionele en moderne omgeving te creëren die uitnodigt tot behandelingen. Bij ons kunt u rekenen op all-inclusive prijzen zonder verborgen kosten en de mogelijkheid tot netwerken met andere medische specialiteiten. Kies voor een eigen praktijkruimte als plastische chirurg en zorg voor een uitstekende patiëntenervaring in een productieve omgeving.

(lees verder onder de foto’s)

Wat kost een eigen consultatieruimte als plastische chirurg?

Als plastische chirurg is het huren van een eigen behandelruimte een belangrijke stap in uw carrière. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een private consultatieruimte of medische praktijkruimte, volledig afgestemd op uw persoonlijke noden.

Elke specialisatie vereist immers een eigen aanpak en daarom werken we steeds op maat van de klant. Ons eerste stap is dan ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we uw behoeften en wensen in kaart brengen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk voorstel op, waarbij we rekening houden met de benodigde apparatuur, het aantal dagdelen en andere faciliteiten die u nodig heeft om uw praktijk succesvol te runnen.

Wat anderen zeggen over een eigen praktijk huren bij Betamedics – Private Healthcare? 

“Reeds 2 jaar consulteer ik wekelijks één avond bij Betamedics en zowel ikzelf als mijn patiënten zijn zeer tevreden over de privé praktijk. Voordien kon ik een lijst doorgeven van de nodige kleine materialen, deze zijn steeds ruim voorraadig. Van begin tot einde verloopt alles zeer vlot. Daarnaast is er ook een goeie samenwerking met mijn secretariaat in het ziekenhuis.”

Dokter W. Van Haute
Urologie