Een praktijkruimte huren als dermatoloog

Bij Betamedics bieden wij de perfecte oplossing voor dermatologen die op zoek zijn naar een eigen medische praktijkruimte. Onze private praktijkruimtes zijn ontworpen om uw patiënten in alle comfort te ontvangen in een rustgevende en stijlvolle omgeving. Al onze ruimtes zijn uitgerust met de nodige medische apparatuur om uw behandelingen uit te voeren en we bieden verschillende huuropties aan die perfect passen bij uw unieke situatie. Bij Betamedics begrijpen we dat u zich wilt concentreren op uw patiënten en niet op administratieve taken. Daarom bieden wij transparante facturatie met één totaalbedrag voor al onze diensten, inclusief een secretariaat en IT support. Onze huuropties zijn flexibel en op maat gemaakt om aan uw behoeften als dermatoloog te voldoen. Kies voor Betamedics en creëer een professionele en moderne omgeving voor uw patiënten.

(lees verder onder de foto)

Betamedics onthaal

Uw eigen medische praktijkruimte als dermatoloog – voordelen en troeven:

  • Een modern ingerichte ruimte voorzien van alle medische materialen die nodig zijn voor uw specialisatie
  • Extra diensten die u ontzorgen: secretariaat, ontvangst, internet, schoonmaak, beveiliging, dranken voor patiënten, onderhoud, …
  • Vlot bereikbaar in een groene omgeving, in de nabijheid van het AZ Delta te Roeselare
  • All-in tarieven zonder verrassingen
  • Een professionele omgeving met ruimte voor netwerken met andere medische specialiteiten

Waarom als dermatoloog kiezen voor een private praktijkruimte?

Als dermatoloog weet u als geen ander hoe belangrijk het is om een goede indruk te maken op uw patiënten en een omgeving te creëren die uitnodigt tot een effectieve en comfortabele behandeling. Bij Betamedics begrijpen we dat en bieden we u de mogelijkheid om een private medische praktijkruimte te huren die volledig is uitgerust met de nieuwste medische apparatuur en alle nodige faciliteiten om aan uw eisen te voldoen.

Onze ruimtes zijn stijlvol en modern ingericht en zorgen voor een rustgevende en professionele omgeving. We begrijpen ook dat u als dermatoloog specifieke eisen heeft wat betreft medisch materiaal en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze praktijkruimtes zijn voorzien van alle apparatuur die u nodig heeft voor een optimale behandeling van uw patiënten. Zo niet, dan zoeken we samen met u naar een geschikte oplossing. Op deze manier zorgt u voor een uitstekende patiëntenervaring en werkt u zelf in een zeer productieve omgeving.

(lees verder onder de foto’s)

Wat kost een eigen consultatieruimte als dermatoloog?

Elke specialisatie heeft zijn eigen unieke vereisten, waardoor het onmogelijk is om een vast bedrag te bepalen voor een huurovereenkomst. Voor elke medische praktijkruimte die we verhuren, werken we een op maat gemaakt pakket uit. We beginnen altijd met het in kaart brengen van uw behoeften: hebt u een privé consultatieruimte nodig, hoeveel dagdelen wilt u huren, welke medische apparatuur heeft u nodig, … Alles wordt op maat gemaakt.

Daarom starten we altijd met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen wij een goed beeld krijgen van uw noden en welke faciliteiten u nodig hebt. We hebben een breed scala aan medische apparatuur beschikbaar om aan uw eisen te voldoen. Nadat we uw noden hebben begrepen, stellen wij snel een persoonlijk voorstel op. Door met u mee te denken, kunnen wij het ideale evenwicht bieden tussen betaalbaarheid en de nodige faciliteiten.

Wat anderen zeggen over een eigen praktijk huren bij Betamedics – Private Healthcare? 

“Als arts kom je terecht in een rustige, moderne en bereikbare praktijk waar alles voorzien is volgens de gangbare noden. Hierdoor kan ik op een comfortabele manier werken, waarbij mijn focus volledig op de behandeling van de patiënt ligt. Mijn patiënten worden ontvangen in een serene, professionele omgeving. Dit vormt een meerwaarde voor zowel mezelf als voor mijn patiënt.”

Dokter M. Vandevoort 
Reconstructieve en esthetische chirurgie