Een eigen praktijkruimte huren als neuroloog

Bij Betamedics begrijpen we dat een professionele en goed uitgeruste praktijkruimte essentieel is voor een succesvolle medische praktijk. Daarom bieden wij hoogwaardige private consultatieruimtes aan voor medische professionals zoals neurologen. Onze praktijkruimtes zijn ontworpen met het oog op comfort, functionaliteit en een rustige sfeer voor uw patiënten.

Met onze flexibele huuropties kunt u kiezen wat het beste past bij uw unieke behoeften. Of u nu op zoek bent naar een korte termijn huur of een lange termijn huur, wij hebben de oplossing voor u. Daarnaast zijn al onze medische praktijkruimtes volledig uitgerust met het nodige medische materiaal en zijn alle kosten inbegrepen in onze aantrekkelijke rental packages, inclusief diensten zoals secretariaat, IT support en vergaderzalen.

Kies voor Betamedics als uw partner voor uw medische praktijk en geniet van een professionele en moderne omgeving voor uw patiënten, zonder zorgen over extra kosten of verrassingen.

(lees verder onder de foto)

Ontdek de voordelen van uw eigen medische praktijkruimte als neuroloog:

  • Een eigen, esthetisch ingerichte ruimte die volledig is uitgerust met de benodigde medische apparatuur en materialen voor uw specialisatie.
  • Extra diensten om u te ontzorgen, zoals secretariaat, ontvangst, internet, schoonmaak, beveiliging, dranken voor uw patiënten en onderhoud.
  • Vlot bereikbaar op een gunstige locatie nabij het medisch centrum van de regio: AZ Delta Roeselare.
  • Een transparante all-in prijs, zonder verborgen kosten.
  • U komt in contact met collega’s in verschillende medische specialismen en maakt deel uit van een netwerk.
  • Een eigen privé praktijkruimte waar u uw patiënten in alle rust kunt behandelen.

Kies voor de voordelen van uw eigen privé praktijkruimte als neuroloog en geniet van de gemakken van een professionele, goed uitgeruste en moderne werkruimte. Of u nu een medisch specialist of huisarts bent, bij ons vindt u uw eigen privé praktijkruimte voor een naadloze en efficiënte medische praktijkvoering. Ontdek onze aantrekkelijke private consultatieruimtes, met alles wat u nodig heeft om uw patiënten hoogwaardige zorg te bieden en uw praktijk tot een succes te maken.

Waarom kiezen voor een privé praktijkruimte als neuroloog?

Als neuroloog bent u het gewoon om zorg te dragen voor het welzijn van uw patiënten en hun hersenen. Maar wie zorgt er voor uw eigen comfort en welzijn terwijl u werkt? Onze oplossing: een privé praktijkruimte op maat van uw behoeften en wensen.

Onze praktijkruimtes bieden u de mogelijkheid om uw praktijk te runnen in een volledig ingerichte en professionele omgeving. Zo kunt u zich volledig richten op uw werk en patiënten, terwijl wij zorgen voor de rest. Van administratieve taken tot de volledige inrichting van uw ruimte, wij nemen alles in handen. Bovendien bieden we flexibele huuropties, zodat u uw praktijk kunt runnen volgens uw eigen schema.

(lees verder onder de foto’s)

Wat zijn de kosten van het huren van een eigen medische praktijkruimte als neuroloog? 

De prijs voor het huren van een eigen behandelruimte als neuroloog is afhankelijk van verschillende factoren en daarom kunnen wij geen vaste fee op voorhand bepalen. Bij ons wordt elk pakket op maat samengesteld. Wij willen namelijk eerst uw specifieke noden in kaart brengen: hoeveel dagdelen heeft u nodig, welke medische apparatuur heeft u nodig, enzovoort. Daarom beginnen wij steeds met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op die manier kunnen wij bepalen welke investeringen nodig zijn en welke faciliteiten u allemaal wilt gebruiken. Bij ons heeft u toegang tot verschillende medische toestellen en faciliteiten. Wanneer wij uw noden begrijpen, stellen wij zeer snel een persoonlijk voorstel op. Wij denken met u mee om een perfect evenwicht te vinden tussen betaalbaarheid en de nodige faciliteiten.

Wat anderen zeggen over een eigen praktijk huren bij Betamedics – Private Healthcare? 

“Reeds 2 jaar consulteer ik wekelijks één avond bij Betamedics en zowel ikzelf als mijn patiënten zijn zeer tevreden over de privé praktijk. Voordien kon ik een lijst doorgeven van de nodige kleine materialen, deze zijn steeds ruim voorraadig. Van begin tot einde verloopt alles zeer vlot. Daarnaast is er ook een goeie samenwerking met mijn secretariaat in het ziekenhuis.”

Dokter W. Van Haute
Urologie