Een eigen praktijkruimte huren als arts of specialist? De voordelen op een rijtje.

Als arts of medische specialist is het runnen van een eigen praktijk een enorme uitdaging. Naast het verlenen van zorg aan patiënten, moet u ook denken aan het beheer van het pand, het onderhoud van apparatuur, administratieve taken en nog veel meer. Dit alles kan een enorme last zijn voor artsen en medische professionals, en kan leiden tot een gebrek aan tijd en middelen voor belangrijke taken, zoals het bieden van kwalitatieve zorg aan patiënten. Vanuit Betamedics bieden we met Private Healthcare hier een oplossing voor.

In deze blog zullen we de voordelen bespreken van het huren van een private praktijkruimte voor artsen en medische specialisten, evenals de voordelen voor de patiënten die zij bedienen.

(lees verder onder de foto)

Voordelen van private praktijkruimtes voor artsen en medische specialisten

Flexibiliteit en vrijheid in het beheren van de praktijk

Een van de belangrijkste voordelen van het huren van een private praktijkruimte is de flexibiliteit en vrijheid die het biedt. In plaats van zich bezig te houden met het beheer van een volledig pand, kunnen artsen en medische specialisten zich concentreren op het verlenen van hoogwaardige zorg aan hun patiënten. De praktijkruimte is volledig uitgerust en instapklaar, inclusief medisch materiaal, dus er is geen kopzorg meer met bestellingen. Betamedics biedt alle diensten aan die u nodig heeft inbegrepen in de huurformule, zoals een secretariaat, een elektronisch betalingssysteem, vergaderzaal, IT support, … Alle kosten zijn dus inbegrepen in onze aantrekkelijke rental packages.

Mogelijkheid om een unieke identiteit te creëren

Een ander voordeel van het huren van een private praktijkruimte is de mogelijkheid om een unieke identiteit te creëren. Betamedics biedt instapklare en uitgeruste praktijkruimtes in een aangename omgeving waar de arts zich kan profileren naar zijn patiënten en een persoonlijke sfeer kan creëren in zijn praktijk. Zo zorgden we voor één van de artsen die bij Private Healthcare huren voor een vloer in parket. Dit paste beter bij zijn cliënteel en identiteit. Met de mogelijkheid om de praktijkruimte naar eigen smaak in te richten en te decoreren, kunnen artsen en medische specialisten hun eigen merk creëren en zich onderscheiden van andere praktijken.

Toegang tot hoogwaardige faciliteiten en diensten zonder de last van het beheer van een volledig pand

Het huren van een private praktijkruimte biedt ook toegang tot hoogwaardige faciliteiten en diensten zonder de last van het beheer van een volledig pand. Betamedics zorgt voor alles, zoals gas, water en elektriciteit, verwarming en koeling, afvalverwerking, verzekeringen, onderhoud van gebouwen en groenzones, onderhoud van installaties, firewall, Sabam, Syndicbeheer, … Hierdoor hebben artsen en medische specialisten meer tijd en middelen om zich te concentreren op het verlenen van hun diensten en expertise.

(lees verder onder de foto’s)

Wat zijn de voordelen van het huren van een private praktijkruimte in vergelijking met het beheer van een volledig pand? Of in vergelijking met een deel van uw eigen huis inzetten als praktijkruimte?

Het beheren van een medische praktijk is niet alleen tijdrovend, maar kan ook kostbaar zijn. Het inhuren van personeel, het regelen van apparatuur en het beheren van het pand zijn slechts enkele van de uitdagingen waarmee medische professionals te maken hebben.

In tegenstelling tot het beheren van een volledig pand, hoeft de huurder van een private praktijkruimte zich geen zorgen te maken over het onderhoud van het gebouw. Alle benodigde diensten en faciliteiten zijn reeds inbegrepen in de huurformule van Betamedics, waardoor er geen extra kosten zijn voor onderhoud, verzekeringen of schoonmaak.

Een private praktijkruimte biedt ook een verbeterde patiëntervaring.

Patiënten krijgen de mogelijkheid om in een rustigere en meer ontspannen omgeving te worden behandeld, wat hun ervaring verbetert. Bovendien biedt het huurders de mogelijkheid om persoonlijker te werk te gaan en meer persoonlijke aandacht te geven aan hun patiënten.

Meer privacy en een rustige omgeving voor de patiënt 

Privacy is een belangrijk aspect in de medische sector en een private praktijkruimte biedt dit in grote mate. Huurders kunnen erop rekenen dat de privacy van hun patiënten wordt beschermd, en dat alle benodigde diensten en faciliteiten beschikbaar zijn voor een succesvolle medische praktijk.

Betamedics biedt volledig uitgeruste medische praktijkruimtes, inclusief het benodigde medische materiaal en een breed scala aan diensten en faciliteiten. Met een privé parking, vergaderzalen en een volledig ingerichte onthaalruimte voor patiënten, biedt Betamedics alles wat nodig is om een succesvolle medische praktijk op te bouwen en te laten groeien.

Meer informatie of een vrijblijvend voorstel ontvangen over de huurprijs?

Door te kiezen voor het huren van een private praktijkruimte bij Betamedics, kunnen medische professionals zich concentreren op het bieden van de best mogelijke zorg voor hun patiënten.

Elke specialisatie een eigen aanpak en daarom werken we steeds op maat van de klant. Ons eerste stap is dan ook een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij we uw behoeften en wensen in kaart brengen. Op basis hiervan stellen we een persoonlijk voorstel op, waarbij we rekening houden met de benodigde apparatuur, het aantal dagdelen en andere faciliteiten die u nodig heeft om uw praktijk succesvol te runnen. Neem met ons contact op en wij maken snel een transparant voorstel op.