Een medische praktijkruimte huren als seksuoloog

Als seksuoloog is het van cruciaal belang om een professionele en discrete omgeving te creëren voor uw patiënten. Bij Betamedics begrijpen we dat en daarom bieden wij private consultatieruimtes aan die speciaal ontworpen zijn met het oog op comfort, functionaliteit en discretie.

Onze flexibele huuropties zijn aangepast aan uw unieke behoeften en onze medische praktijkruimtes zijn volledig uitgerust met het nodige medische materiaal en alle kosten zijn inbegrepen in onze aantrekkelijke rental packages, inclusief diensten zoals secretariaat, IT support en vergaderzalen.

Met Betamedics kunt u zich concentreren op het bieden van de beste zorg voor uw patiënten, zonder zorgen over extra kosten of verrassingen.

(lees verder onder de foto)

Ontdek de voordelen van uw eigen medische praktijkruimte als seksuoloog:

  • U beschikt over uw eigen privé-behandelruimte, die speciaal is ingericht om comfortabel en veilig te kunnen werken met uw patiënten, in een warme en uitnodigende sfeer.
  • Uw praktijkruimte is voorzien van alle medische materialen die bij uw specialisatie horen, zodat u uw patiënten de best mogelijke zorg kunt bieden, en u hen de nodige tools kunt aanreiken om hun seksuele gezondheid en welzijn te verbeteren.
  • U profiteert van extra diensten die u ontzorgen, zoals secretariaat, ontvangst, internet, schoonmaak, beveiliging, dranken voor patiënten en onderhoud, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten en hun specifieke noden.
  • Uw praktijkruimte is vlot bereikbaar en bevindt zich op een discrete locatie, zodat uw patiënten zich op hun gemak voelen en zich volledig kunnen concentreren op hun behandeling, zonder dat hun privacy in het gedrang komt.
  • U profiteert van een transparante all-in prijs, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over extra kosten en zich volledig kunt concentreren op uw patiëntenzorg.
  • Als eigenaar van uw eigen praktijkruimte kunt u uw praktijkruimte volledig aanpassen aan uw eigen specifieke behoeften en die van uw patiënten, en u kunt uw praktijkruimte personaliseren om zo uw eigen unieke aanpak te creëren.
  • U maakt deel uit van een netwerk van verschillende medische specialisaties, waardoor u kunt samenwerken met collega’s en uw kennis en expertise kunt delen, om zo uw patiënten de best mogelijke zorg te bieden.

Kies voor de voordelen van uw eigen medische praktijkruimte als seksuoloog en maak uw werk gemakkelijker, efficiënter en professioneler. Onze praktijkruimtes zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, en bieden u de flexibiliteit en faciliteiten die u nodig hebt om uw praktijk tot een succes te maken. Of u nu een ervaren seksuoloog bent of net begint, wij hebben de oplossingen die u zoekt.

Waarom kiezen voor een eigen praktijkruimte als Seksuoloog? 

Als seksuoloog is het belangrijk om een professionele en uitnodigende omgeving te creëren voor uw patiënten. Maar werken in een ziekenhuis kan gepaard gaan met onvoorspelbare financiële beleidsmaatregelen. Daarom bieden wij als medisch bedrijf eigen behandelruimtes te huur aan, op maat gemaakt voor seksuologen en hun specifieke noden.

Met onze praktijkruimtes heeft u de nodige faciliteiten en apparatuur om uw patiënten de beste zorg te bieden. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor een paar uur per week of een volledige dagelijkse praktijkruimte, wij hebben oplossingen die afgestemd zijn op uw budget en behoeften.

Met een eigen ruimte heeft u ook volledige controle over uw eigen agenda en kunt u uw werk afstemmen op uw persoonlijke en professionele verplichtingen. Kies voor de voordelen van een eigen behandelruimte als seksuoloog en bied uw patiënten de best mogelijke zorg in een omgeving die u zelf hebt gekozen en ontworpen.

(lees verder onder de foto’s)

Wat is de kostprijs voor een eigen praktrijkruimte als seksuoloog?

Aangezien elke specialisatie uniek is, kunnen we geen vaste prijs opgeven voor het huren van een privé praktijkruimte. Bij ons worden alle pakketten op maat samengesteld. We beginnen met een grondige inventarisatie van uw behoeften: hoeveel dagdelen heeft u de ruimte nodig, welke medische apparatuur heeft u nodig, enzovoort.

We bieden een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan, waarin we uw wensen en vereisten kunnen bespreken. We hebben verschillende medische faciliteiten en toestellen beschikbaar, zodat we snel een voorstel kunnen uitwerken dat aan uw specifieke noden voldoet. Door samen met u na te denken, kunnen we u een persoonlijk voorstel aanbieden dat het perfecte evenwicht biedt tussen betaalbaarheid en de nodige faciliteiten.

Wat anderen zeggen over een eigen praktijk huren bij Betamedics – Private Healthcare? 

“Reeds 2 jaar consulteer ik wekelijks één avond bij Betamedics en zowel ikzelf als mijn patiënten zijn zeer tevreden over de privé praktijk. Voordien kon ik een lijst doorgeven van de nodige kleine materialen, deze zijn steeds ruim voorraadig. Van begin tot einde verloopt alles zeer vlot. Daarnaast is er ook een goeie samenwerking met mijn secretariaat in het ziekenhuis.”

Dokter W. Van Haute 
Urologie